ZO WERKT HET

Met de IJscadeaukaart kunt u voor € 7,50 heerlijk ijs uitzoeken bij meer dan 1.750 locaties bij u in de buurt. De IJscadeaukaart kunt u gemakkelijk inwisselen bij een van de deelnemende ijsverkoop locaties. Via de locatiezoeker kunt u een deelnemende ijsverkoop locatie bij u in de buurt vinden.

De cadeaukaart t.w.v. € 7,50 is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het ijs assortiment en lever uw cadeaukaart in. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Let op:

  • De IJscadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij de betreffende ijsverkoop locatie anders aangeeft.
  • De IJscadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • U hoeft de IJscadeaukaart niet te activeren. De IJscadeaukaart is geactiveerd en klaar voor gebruik wanneer u de kaart ontvangt.
  • Uw IJscadeaukaart is 2 jaar geldig na de uitgiftedatum. Hoe lang uw cadeaukaart nog geldig is, kunt u controleren via de geldigheidschecker hieronder.Wilt u weten hoelang uw cadeaukaart nog geldig is?
Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!